Over Oger Corporate Fashion Statements

 

Oger Corporate Fashion Statements is ontstaan door een joint-venture tussen twee specialistische bedrijven die per 1 januari 2014 hun krachten hebben gebundeld (Corporate Fashion Statements en Oger Corporate Fashion). Onder de enthousiaste leiding van Patrick Lusink creëren wij vanuit Purmerend op succesvolle wijze representatieve en hoogwaardige bedrijfskleding voor dames en heren.

Vele organisaties in diverse branches van het midden- en hoogsegment, kennen inmiddels de kracht van de twee verschillende ondernemingen. Met de enorme know-how die is ontstaan door de joint-venture, zijn wij een unieke sparring partner op het gebied van bedrijfskleding. Met passie voor mode, het streven naar de beste service en met ruim 25 jaar gezamenlijke  ervaring in het modevak, zijn wij specialist op het gebied van Corporate Fashion. 
Wij weten waarom bedrijfskleding belangrijk is binnen een bedrijf. Vanuit gedrevenheid en creativiteit zorgen wij dat uw bedrijf een statement maakt. Van conceptontwikkeling tot en met de daadwerkelijke uitvoering, Oger Corporate Fashion Statements is de juiste partner om uw opdracht naar verwachting te volbrengen.