Uitlevering Ajax clubkostuum: 25 jarig jubileum

Niet lang geleden verlengde Ajax weer de samenwerking met Oger en Oger Corporate Fashion Statements. Het is nu alweer 25 jaar dat wij deze club mogen kleden. Dit is mede door een goede samenwerking  en een kostuum wat volledig aansluit bij de Amsterdamse club. De marketingdirecteur van Ajax, Edwin van der Sar, is blij de samenwerking te kunnen voortzetten omdat Ajax zodoende haar professionele uitstraling blijft behouden.

In de Amsterdam ArenA, de thuishaven van Ajax, is op maandag ochtend de voltallige staf aangekleed door het team van Oger Corporate Fashion Statements. Zij gaan gekleed in een fris blauw wollen pak afgepast van de Italiaanse kleermaker Corneliani. De kleur van het shirt is wit en wordt afgemaakt door een donkerrode Ajax das met gecentreerd het Ajax-logo.

Na de staf was het de beurt aan de selectie die in de stadschouwburg in Amsterdam afgepast werden. Dit jaar heeft het bestuur een ander kostuum: voor de selectie is gekozen voor een zwart wollen pak, een zwart shirt, en wel weer de donkerrode Ajax das met eveneens het Ajax-logo. Om onderscheid te maken tussen de das van de spelers en die van het bestuur is gekozen deze enkele centimeters smaller te maken. Dit alles heeft er mee te maken de spelers een wat ‘jongere, hippere en frissere’ uitstraling te geven. De spelers, en trainer Frank de Boer - die hetzelfde pak mocht ontvangen als dat van de spelers - dragen kleding van Corneliani.

De locatie van de middagsessie heeft alles te maken met het 25-jarig jubileum dat samen gevierd is. Oger en Oger Corporate Fashion Statements zijn inmiddels al 25 jaar de trotse- en trouwe kledingsponsor van Ajax. Om de langdurige en fijne samenwerking te vieren is er een toast uitgebracht in de Stadsschouwburg met aanwezigen van Ajax, Oger en Oger Corporate Fashion Statements.

Deze succesvolle dag is afgesloten met een foto van de selectie, zowel met enkel de mensen van Ajax als een foto met de spelers van Ajax en de directie van Oger.